26 Eylül 2008 Cuma

Kalpsiz Adam 1.Bölüm Yeni Fragmanı İzle





kalpsiz adam, kalpsiz adam dizisi, kalpsiz adam izle, kalpsiz adam yeni dizi, kalpsiz adam yılmaz, kalpsiz adam star tw, kalpsiz adam oyuncuları, kalpsiz adam indir 1 2.Bölüm izle Fragmanı özeti kısım part son yeni bölüm

23 Eylül 2008 Salı

Yılmaz ,erdoğan’ın film hayali dizi oluyor



Sezonun önümüzdeki günlerde gösterime girecek yeni dizilerinden Kalpsiz Adam’dan bahsediyorum. Yılmaz Erdoğan’ın bir zamanlar sinema filmi yapmak istediği projesinden.

Kalpsiz Adam, yakında bir dizi olarak çıkacak seyircisinin karşısına. Yönetmenlik koltuğunda Hatırla Sevgili’den hatırladığımız Ümmü Burhan oturacak. Dizide, iki iddialı oyuncu Bülent İnal ile Saadet Işıl Aksoy başrolleri paylaşacak. Arif Erkin, İdil Fırat, Arsen Gürzap, Nursel Köse, Hakan Boyav ve Murat Daltaban gibi usta isimler de dizinin diğer önemli rollerini paylaşacak. Beynelminel ve O... Çocukları gibi başarılı işlere imza atmış yönetmen-senarist Sırrı Süreyya Önder, dizinin senaryo danışmanlığını yapacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Kalpsiz Adam, sezonun başından beri diziler liginde işleri hiç yolunda gitme- yen Star’a yeni bir hareket ve canlılık katacak. Önümüzdeki günlerde, atv’nin sevilen dizisi Avrupa Yakası’nın ekrana geri dönüşüne de tanıklık edeceğiz. Şimdi artık kadrosunda Ata Demirer de var ama bu defa da İffet Hanım, Sacit ve Kubilay’sız bir Avrupa Yakası ile idare edeceğiz. Dizinin eski seyircisini yeni duruma ikna edemeyeceğini düşünüyorum. Hiçbir ekip bu kadar değişimi kaldırmaz, ben bunu üç sezondur tekrar ediyorum.

Damadın işi çok zor!

Diziler ligindeyse Kanal D bütün rakiplerine açık ara yapmış durumda. Bir zamanların diziler kanalı atv, bu unvanı çoktan Kanal D’ye kaptırmış durumda. Kanal D, haftanın yedi gecesi yayınladığı 12 dizisiyle, diziler liginin reyting karnesinde hep en üst sıralarda. Hele bir de Özcan Deniz ile Meltem Cumbul’u buluşturan Aşk Yakar da başlayınca... Damat her ne kadar arkasına hükümetin bütün desteğini alsa da, belli ki işi zor bu yarışta. Hepinize iyi haftalar...

MEMET GÜLER / VATAN

22 Eylül 2008 Pazartesi

Kalpsiz Adam dizisi Başlamak İçin Gün Sayıyor



Hikayesi Yılmaz Erdoğan'a ait olan 'Kalpsiz Adam' projesinde; Bülent İnal ile Saadet Işıl Aksoy başrolü paylaşıyor..


Televizyon kanallarında yeni sezonla birlikte başlayan dizilere önümüzdeki günlerde bir yenisi daha ekleniyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği 'Kalpsiz Adam' isimli projede; Bülent İnal ile Saadet Işıl Aksoy başrolleri paylaşıyor.

YÖNETMENİ ÜMMÜ BURHAN

Özgün hikayesini Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Kalpsiz Adam'ın senaryosu; Halid Şimşek, Ayşin Akbulut ve Aytuna Tosunoğlu tarafından yazılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise 'Hatırla Sevgili' dizisini de çeken Ümmü Burhan var. Ünlü senarist ve yönetmen Sırrı Süreyya Önder ise dizinin senaryo süpervizörlüğünü üstleniyor. Arif Erkin, İdil Fırat, Arsen Gürzap, Nursel Köse, Hakan Boyav, Murat Daltaban, Mete Horozoğlu ve Rıza Akın'ın oyuncu kadrosunu oluşturduğu 'Kalpsiz Adam' dizisi; Güneş Sayın, Serkan Kuru ve Ali Savaşçı gibi genç yetenekleri de televizyon izleyicisiyle buluşturacak.

4 Eylül 2008 Perşembe

Kalpsiz Adam Dizisi Oyuncuları

İşte Kalpsiz Adam Dizisi Başroldeki Oyuncular

Oyuncular

Bülent Inal



Resim

Ebru Özkan

Resim

Mete Horozoglu

Resim

Arif Erkin

Resim

Arsen Gürsap

Resim

Riza Akin

Resim

Hakan Boyav

Resim

Serkan Kuru

Resim

Murat Daltaban

Resim

Nursel Köse

Resim

Kalpsiz Adam Dizisi 12 Eylül Cuma Günü Başlıyor

“Kalpsiz Adam” nihayet

Star TV’nin 12 Eylül’den itibaren cuma akşamları ekrana getireceği ikinci dizi ise “Kalpsiz Adam”.

BKM yapımı dizinin yönetmeni Metin Günay, senaristi Sırrı Süreyya Önder. Öyküsü Yılmaz Erdoğan’a ait dizi aslında TRT için çekilecekti. Demek ki “Kalpsiz Adam” son anda adres değiştirdi. Bülent İnal, Ebru Özkan, Mete Horozoğlu, Arif Erkin, Arsen Gürzap, İdil Arkut, Rıza Akın, Hakan Boyav, Serkan Kuru, Murat Daltaban, Nursel Köse ve Güneş Sayın’dan oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip dizi adı gibi kalpsiz bir adam olan “Oktay”ın trajikomik öyküsünü anlatacak.

Yılmaz Erdoğanın Yeni Dizisi Kalpsiz Adam



Kalpsiz adam

Erdoğan'ın yeni filminde oynamak isteyen Tuba ile Berrak "Size göre rol yok" sözüyle adeta yıkıldı....

Tam 9 yıldır üzerinde çalıştığı 'Kalpsiz Adam' filminin senaryosunu tamamlayan Yılmaz Erdoğan, güzelleri yıktı geçti. Erdoğan'dan oyunculuk dersi alan Berrak Tüzünataç ile Tuba Ünsal filmde oynayacaklarına kesin gözle bakıyorlardı. Ancak Erdoğan'ın 'Filmde size göre rol yok' sözü iki güzeli çok üzdü.

Kaynak:TAKVİM

Bülent İnalın Yeni Dizisi Kalpsiz Adam Yakında startv'de



Startv nin yeni Dizilerinden olan kalpsiz adam yakında startv ekranlarında izleyici ile buluşacak..

Bülent Inal´in yeni dizisi;

Yapım şirketi BKM'den yapılan açıklamaya göre dizinin adı Kalpsiz Adam. Yılmaz Erdoğan tarafından senaryosu yazılıyor.

Dizinin konusunun da kalpsiz bir adamın organ nakliyle aşk adamına dönüşmesi yönünde olduğu bu projeyle ilgili önceden çıkan haberlerden biliniyor.

Kalpsiz Adam projesi sinema filmi olarak planlanmış ama daha sonra bu proje dizi projesine dönüştürülmüş.

Bugün(17.08.2008) posta gazetesinde cikan bir yaziyi ekliyorum:
Mesut Yar'ın kaleme aldığı yazı şöyle;

Kadınların gözdeleri geliyor..
Erkan Petekkaya, Timucin Esen, Bülent İnal.Bu üç isim özellikle kadın izleyicinin hayranlığını kazanmış jönleri dizi piyasasının..
Hepsi bu sezon aynı kanalın çatısı altında olacak.. Hayranlık uyandıran iki isim daha var buraya not düşebileceğim.. Ama şimdilik bende onlar.. İkisi de diğerleriyle aynı çatının altında hazırlanıyorlar.. Bu yıl en azından kadın izleyicinin gözde kanalı belli oldu. Elbette tek başına bu isimlerin reytingi belirili ama yanlarındaki oyuncu kadrosunu da göz önüne alırsak, dizinin izlendiği kanal iddiası bu yıl adres değiştirecek..