15 Kasım 2008 Cumartesi

Kalpsiz Adam 6.bölüm Fragmanı İzle

Kalpsiz Adam 5.bölüm İzle

Kalpsiz Adam 5.bölüm Fragmanı İzle

Kalpsiz Adam 5.bölüm Özeti

Oktay’ın Feraye’nin peşini bırakmaya ve kendini affettirmekten vazgeçmeye niyeti yoktur. Feraye artık Oktay’ın bu ısrarından vazgeçmeyeceğini anlayınca buluşmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu buluşma Feraye için son kez görüşmeleri demekken, Oktay’ın Feraye ile ilgili yeni planlar yapmasına sebep olacaktır.

Müge ise artık Oktay ve Feraye’nin arasında bir şeyler olduğundan emindir. Üstüne bir de Oktay kendi evine dönmeye karar verince Müge büsbütün perişan olur. Müge’nin yardımına yine Süheyla koşacaktır. Bu süreçte Ekrem de Süheyla da yeni şeyler öğrenecektir.

Polis Mesut’un adeta ensesindedir. Mustafa Mesut’un artık kendileri için ciddi bir tehlike olduğunu bildiğinden planlarını yapmıştır bile... Bülent ise Ekrem’in şirkete girmesini başardıktan sonra hain planlarına doğru emin adımlarla yürümeye devam edecektir.


07 Kasım Cuma 20:00 – yeni bölüm

Kalpsiz Adam 4.bölüm İzle

Kalpsiz Adam 4.bölüm fragmanı İzle

Kalpsiz Adam 4.Bölüm Özeti

Oktay anlık öfkesine kapılarak yaptığı hatanın farkına varmıştır. Hayatında ilk defa pişmanlık hisseden Oktay, hatasını telafi etmek isterken beklemediği sürprizlerle karşılaşacaktır. Feraye’nin düzene koymaya çalıştığı hayatı Oktay’ın hatasıyla yeniden karışmıştır. Gelgitli tavırlarıyla hayatını altüst eden Oktay, Feraye için tam bir kafa karışıklığıdır. Oktay’ın hayata karşı gardı iyice düşmüş, Feraye’den başka bir şey düşünemezken, Müge Feraye’nin fotoğrafını görür. Bu Müge için Oktay’ın iniş çıkışlı ruh durumunun da bir açıklamasıdır. Müge artık şüphelenen bir kadındır ve amacı Feraye’nin kim olduğunu bulmaktır. Ve amacına da ulaşır; fırtına kopmak üzeredir. Bütün bunlar olurken şirkette de ilginç gelişmeler yaşanmaktadır. Oktay’ın dikkatinin başka yerde olması Bülent’in beklediği fırsattır. Bülent, Ekrem beyin desteğini arkasına alarak işleri kendi kontrolüne almıştır. Oktay’ın aklıyla değil kalbiyle düşünmesinin elbette bir bedeli olacaktır. Kalpsiz Adam, varlığının yeni farkına vardığı kalbiyle mücadele ederken, kalpsiz hayatından izler peşini bırakmayacaktır.

31 Ekim Cuma 20:00 – yeni bölüm

Kalpsiz Adam 3.bölüm İzle

5 Kasım 2008 Çarşamba

Aşk-ı Memnu 10.bölüm fragmanı İzle

Aşk-ı Memnu 10.bölüm fragmanı en kısa zamanda tv de gösterildikten sonra sitemizde olacaktır.aşk-ı memnu 10.bölüm özeti,aşk-ı memnu 10.bölüm,aşk-ı memnu 10.bölüm izle,aşk-ı memnu 10.bölüm fragmanı,aşk-ı memnu 10.bölüm fragmanı izle,aşk-ı memnu 13 kasım perşembe izle,aşk-ı memnu 13 kasım fragmanı,aşk-ı memnu 13.11.08 perşembe izle,aşk-ı memnu 10.bölüm tekrarı full izle,aşk-ı memnu dizisi izle,aşk-ı memnu,aşk-ı memnu,aşkı memnu dizisi,aşk-ı memnu dizisi,aşk-ı memnu