17 Ekim 2008 Cuma

Kalpsiz Adam Dizisinin İlginç Hikayesi


Kalpsiz adam dizisi ile tekrar oyunculuğunusürdürmek isteyen Bülent İnal bu rolle ölümün eşiginden dönen ve muhakkak yeni bir kalp nakli olması gereken oktayı canlandırıyor..
Star'da yeni dizimiz "Kalpsiz Adam" başladı. Oktay adlı bu adam, kalpsiz. Çok zengin, ama bu zenginlik onu bir şekilde kendisi ile hesaplaşmaya da itiyor. Tırları filan var, işler iyi yani. Ama bir gün bu tırlardan biri kaza yapıyor ve şoför ağır yaralanıyor. Ve o tırdan uyuşturucu çıkıyor.
İzlerken Kemal Kılıçdaroğlu aklıma geldi. Hüseyin şoförün adı. Oktay bir yemekte polis tarafından tırında uyuşturucu olduğu için gözaltına alınır. Dayanamaz, kalp krizi geçirir. Ve kader ağlarını bundan sonra örmeye başlar. Hüseyin'in beyin ölümü gerçekleşmiştir. Oktay'ın kalbi haşat olmuş, yeni bir kalbe ihtiyacı vardır. Yani olay anlaşılmıştır dizinin gidişatı çözülmüştür.
Hüseyin'in kalbi, Oktay'a verilecektir. Kalpsiz Oktay kalbini bulacaktır. Birden değişecektir ve hatta o kıza da âşık olacaktır. Tabii bütün bunların olması için zamana ihtiyaç vardır. Kaç bölüm sürecektir bilinmez. Bu olay kullanılan bir temadır.
Kalbi biz, duygusal açıdan ele alırız. Onun, heyecanlan-dığımızda, atmasının sanki tek başına onun tarafından karar verildiğine inanırız. Bu nedenle kalbi değişen adamın da birden değişip süt liman olduğunu zannederiz.
Yok aslında böyle bir şey, ama kime anlatacaksınız bunu?
Siz iyisi mi diziyi izleyin. Ben de izleyeceğim."21 Gram" filmi oynadı. Orada da böyle bir şeyler oluyordu... Hani bir hatırlatma.

Polis nerede?
Bu arada biz kalple uğraşırken, lokantada gözaltına alınan, ama kriz geçiren Oktay'ın, yanındaki polisler birden yok oldular. Şimdi polis gözetiminde olması gerekmiyor mu?
Hastanede kendi yakınlarından başka kimse yok. Yani bu ayrıntıyı atlamışlar. Alt tarafı bir tane daha fazla oyuncuya para vereceklerdi!

Sina
KOLOĞLU

Hiç yorum yok: